Izvor: Arenasport.com
09.05.2023 u 09:23
0

MESI PONOVO DOMINIRA, Nagrada „Laureus“ po treći put u rukama Argentinca

Ovogodišnja nagrada "Laureus", koja se dodeljuje najboljem sportisti u 2022. godini, pripala je najboljem fudbaleru sveta, Lionelu Mesiju.

Argentinac je po treći put u karijeri poneo ovo priznanje, a postao je i prvi čovek kome je pošlo za rukom da pored individualne osvoji i ekipnu nagradu, s obzirom na to da je njegova reprezentacija, Argentina, proglašena za najbolju tokom protekle godine.

Titulu najbolje sportistkinje ponela je atletičarka sa Jamajke, Šeli-En Frejzer-Prajs koja je prošle godine postala prva u istoriji sa pet zlatnih medalja na Svetskim prvenstvima na 100 metara.

Nagrađeni su i španski teniser, Karlos Alkaraz (napredak godine), fudbaler Mančester Junajteda, Kristijan Eriksen (povratak godine), švajcarska atletičarka, Katerin Debruner, je najbolja u konkurenciji osoba sa invaliditetom, kao i Robert Levandovski i fudbalski klub Barselonu za projekat pomoći deci izbeglicama.

BROD KOJI JE POTONUO Deki Stanković sa Sampdorijom i zvanično ispao u Seriju B

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter