Izvor: HAPPY BSC
15.03.2023 u 17:58
0

MESIJEV OTAC PREGOVARA U RIJADU! Arapi nude Argentincu 220.000.000 evra za godinu dana!

Aktuelni prvak sveta, Lionel Mesi (35), sve je bliži tome da posle Pariz Sen Žermena karijeru nastavi u Al Hilalu

Leov otac i menadžer Horhe viđen je u prestonici Saudijske Arabije, a španska „Marka“ prenosi da nije isključeno da je on tamo došao upravo na pregovore sa aktuelnim prvakom tamošnje lige. Navodno je Al Hilal spreman da sjajnom ofanzivcu ponudi neverovatnih 220.000.000 evra za jednogodišnji ugovor.

Čak su se i političari uključili u celu priču, pa su spremni da promene i pojedine propise kako bi, posle Kristijana Ronalda, u svoju zemlju doveli još jednu planetarnu zvezdu.

– Al Hilal je trenutno pod suspenzijom FIFA i ne može da potpisuje ugovore i dovodi nove igrače do leta. Međutim, tamošnji političari su voljni čak i da redukuju pravila i podignu gornju granicu plata da bi angažovali Mesija – piše „Marka“.

Jednom od najboljih igrača sveta aktuelna saradnja sa „svecima“ ističe 30. juna ove godine. S obzirom da je PSŽ ponovo razočarao u Ligi šampiona i da se ni ove sezone neće boriti za najvredniji trofej, jer je eliminisan od minhenskog Bajerna u osmini finala, omaleni „gaučos“ je sve bliži tome da u predstojećem prelaznom roku promeni sredinu.

Povratak Argentinca u Barselonu nije realna opcija zbog finansijskih problema kalonskog kluba. Pominjali su se MLS liga i Inter Majami, dok je njegov kum Serhio Aguero otkrio da Mesi ima želju da karijeru završi u domovini. Međutim, sada je Al Hilal iskočio u prvi plan.

Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

 

Bogatim Arapima niko ne može da parira kada je novac u pitanju, što oni nameravaju da iskoriste. Pogotovo ukoliko se ima u vidu da je osvajač sedam Zlatnih lopti nedavno postao i marketinško lice Turističke organizacije Saudijske Arabije.

Mesijevim dolaskom u klub iz Rijada ujedno bi se nastavilo i decenijsko rivalstvo sa Kristijanom Ronaldom (38), koji od 1. januara nosi dres Al Nasra. Jedina razlika u ugovorima dvojice asova biće u njihovoj dužini trajanja, pošto Portugalac takođe ima platu od 220.000.000 evra po sezoni, ali i saradnju potpisanu do leta 2025. godine.

PROVOKATORI DOLAZE U SRBIJU Džaka i Šaćiri ostaju u Beogradu i Novom Sadu dva dana, ali neće moći niko da ih gleda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter