Izvor: Arenasport.com
31.03.2023 u 18:35
0

VUČELIĆ PODNEO OSTAVKU, SKUPŠTINA ODBILA! Mi nismo kriminalci, spasili smo klub! Nismo kao većina navijača! (VIDEO)

Milorad Vučelić podneo je ostavku na mesto predsednika Partizana.

On je na sednici Skupštine kluba najpre izložio detaljan raport o svemu što je urađeno u Partizanu u njegovom prethodnom mandatu, da bi zatim podneo ostavku:

Na kraju vas molim da usvojite moju ostavku na mesto predsednika kluba, izjavio je Milorad Vučelić.

VUČELIĆ NA VANREDNOJ SKUPŠTINI KLUBA: Protesti su u redu kad nema rezultata, ali ne i KAD SE PRETVORE U FIZIČKO NASILJE!

O deblokadi računa, redovnoj isplati ličnih dohodaka.

– Posle četiri godine pauze, Partizan je dobio generalnog sponzora i to je bio Telekom. Od prvog dana rada uprave, imali smo svesrdnu pomoć države na čelu sa Aleksandrom Vučićem. To je uslovilo povicima sa tribina organizovanih navijačkih grupa koji su vređali predsednika zemlje, podignut je kredit od banke od 1 milion evra, koji je prethodnih godina polovično isplaćen. Obavljen je transfer jednog igrača i deblokirali smo se, počele su isplate ličnih dohodaka. Kroz ove godine polako stizanje da su plate zaposlenima redovne i plate igračima redovne, a da je sve ovo što je bilo iza nas sustignuto u hodu.

Vučelić ne razume navijače koji non-stop skandiraju Uprava napolje.

– Od tih prvih sredstava koje smo dobili, FK je izdvojio 200.000 evra za pomoć košarkaškom klubu Partizan, na prvoj utakmici prvenstva Srbije 23. februara 2015. godine, dočekala nas je „Uprava napolje“. Te sezone smo uzeli titule, uz manje-više stalno prisustvo „Uprava napolje“. Ono je izostalo u završne dve utakmice. Igrali smo finale Kupa i izgubili, orilo se „Uprava napolje“.

– Sezona 2015/2016 igrali smo LE, u grupi sa AZ-om, Augzburgom i Bilbaom, proleće smo ispustili na kraju i decembra 2015. dobrim delom naoružanih što službeno što privatno, neki od vođa navijača i oficijalnih službenika upadaju u prostorije FK Partizan u Humskoj i fizički se sprovodi „Uprava napolje“ slogan.

O protestima i napadu na Miloša Vazuru.

– Zatim slede dalji protesti koji se pretvaraju u fizičko nasilje, te tako se bacaju na lože s upravom jaja i poneka kamenica, a poznati fizički napad na Miloša Vazuru u aprilu 2019. godine. Svi se ti povici rimuju sa najvećim delom medijskih pratilaca, naročito tabloida kao lozinke u stilu „vita Jela, zelen bor“, a samo ne tako pitom i ne tako nevino.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter