Izvor: Arenasport.com
29.03.2023 u 21:39
2

Mitrović se izvinio za svoje ponašanje: Reagovao sam na pogrešan način, razumem zašto me je isključio

Srpski fudbaler, Aleksandar Mitrović, se po povratku sa reprezentativne pauze u Englesku izvinio za svoje ponašanje na utakmici četvrtfinala FA kupa protiv Mančester junajteda (1:3).

On je isključen u 72. minutu kada je oštro protestvovao zbog sudijskih odluka, te je zaradio direktan crveni karton, a kasnije ga je FA Engleske optužio za nedolično ponašanje na terenu, uz napomenu da je koristio neprimeren i uvredljiv rečnik prema sudiji Krisinu Kavanu.

Napadač Fulama je priznao svoju grešku i izvinio se:

„Žao mi je zbog postupaka koji su doveli do isključenja. Dozvolio sam da me frustracija nadvlada. Pogrešan je bio način na koji sam reagovao. Pokušavao sam da privučem pažnju sudije, međutim, nije trebalo da stavim ruke na njega i zato razumem što mi je pokazao crveni karton“, rekao je Mitrović.

Standardna kazna za direktna crveni karton bi trebalo da bude tri meča suspenzije, ali predsednik tamošnjeg saveza smatra da takva kazna nije dovoljna:

„Prihvatio bih kaznu od tri meča zabrane igranja. Razgovarao sam i sa sudijom Kavanom, izvinio sam mu se. Dobrovoljno samo prihvatio kaznu. Sad želim da uradim sve što je u mojoj moći da incident zaboravim i što pre se vratim na teren kako bih pomogao saigračima. U međuvremenu, i dalje žalim zbog incidenta. Već sam se izvinio kolegama iz tima, hoću da uputim izvinjenje i navijačima, posebno onima koji su putovali na Old Traford i bodrli nas celu utakmicu. Nadam se da ću se uskovo vratiti na teren i odužiti im se za podršku“, istakao je srpski napadač.

Fulam je trenutno na stabilnoj devetoj poziciji na tabeli Premijer lige sa 39 osvojenih bodova, a u narednom kolu će gostovati Bornmutu.

Eraković pred Mladost GAT: Želimo da vidimo ispunjene tribine naše Marakane do kraja ove sezone
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “Mitrović se izvinio za svoje ponašanje: Reagovao sam na pogrešan način, razumem zašto me je isključio”

  1. Mitre, nemoj da se brukaš i da im se izvinjavaš. To su sve foliranti brate, ti englezi i oni jenkiji preko oceana. To su sve strani plaćenici i domaći izdajnici. Na ovom primeru se vidi koliko nas srbe svi mrze. Napusti klub i budi patriota igraj za neki beloruski ili ruski tim. Ti si najbolji Mitre, nema ti ravnog brate

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter