Izvor: Arenasport.com
21.03.2023 u 07:10
0

Mitroviću preti žešća kazna: Oglasio se Savez Engleske – Tri utakmice suspenzije nije dovoljno

Prema svemu sudeći fudbalera Fulama i srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića očekuje i oštrija kazna od tri utakmice suspenzije u Premijer ligi, posle novog saopštenja Fudbalske asocijacije Engleske.

Podsetimo, Mitrović je optužen za neadekvatno ponašanje u susretu četvtfinala FA kupa sa Mančester junajtedom, zbog sukoba sa sudijom.

FA Engleske zvanično se oglasio i optužio srpskog napadača za nedolično ponašanje na terenu, uz napomenu da je koristio neprimeren i uvredljiv rečnik prema sudiji Krisinu Kavanu. Incident se dogodio u 72. minutu, a pored Mitrovića, crveni karton dobio i njegov saigrač Vilijan zbog igranja rukom, kao i trener Marko Silva, koji isključenja svojih igrača nije doživeo blagonaklono…

„Takođe, Fudbalska asocijacija tvrdi da bi uobičajena kazna koja bi inače bila primenenja na Aleksandru Mitroviću zbog isključenja bila očigledno nedovoljna. On je načinio prekršaj – nasilničko ponašanje prema sudiji. Uz to, njegovo ponašanje i rečnik bili su navodno neprimereni, uvredljivi ili preteći nakon što je isključen. Uz sve navedeno, Fulam nije uspeo da obezbedi da se njegovi igrači ponašaju prikladno na terenu“, objavljeno je u saopštenju tamošnjeg saveza.

Što se utakmice tiče, Mančester je nakon isključenja dvojice igrača Fulama, postigao dva gola za tri minuta, da bi plasman u polufinale FA kupa overio pogotkom Fernadeša u sudijskoj nadoknadi – 3:1.

„Orlovi“ odradili prvi trening: Dragan Džajić pozdravio reprezentativce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter