Izvor: Arenasport.com
11.03.2023 u 15:24
0

Mnogi će me kritikovati, ali za mene je Mbape najbolji na svetu: Didije Dešam baš voli napadača PSŽ-a

Iskusni stručnjak smatra da momak koji je nedavno napunio 24 godine nema ravnog u svetu fudbala, ali je svestan da će ga mnogi kritikovati zbog tog njegovog stava.

Titulu najboljeg fudbalera na svetu ponosno nosi Karim Benzema i to mu niko ne može oduzeti, ali selektor reprezentacije Francuske Didije Dešam smatra da je jedan drugi Francuz najbolji na svetu – Kilijan Mbape.

Iskusni stručnjak smatra da momak koji je nedavno napunio 24 godine nema ravnog u svetu fudbala, ali je svestan da će ga mnogi kritikovati zbog tog njegovog stava.

„Znam, mnogi će reći da nisam objektivan jer sam mu selektor u nacionalnom timu Francuske, ali Kilijan Mbape je za mene najbolji fudbaler na svetu. Ne branim drugima da misle drugačije, svako ima pravo na svoj lični stav, ali ja nemam nikakvu sumnju da je on najbolji. Pogotovo ukoliko bismo ga poredili sa igračima njegovih godina. Tu mu niko nije ravan“, poručio je Dešam.

Mnogi su ovu njegovu izjavu protumačili kao nastavak rata sa napadačem Real Madrida sa kojim nije u najboljim odnosima nakon što ga nije uvrstio u nacionalni tim tokom Savetskog prvenstva u Kataru. Zapravo, postojala je mogućnost da se Benzema priključi reprezentaciji uoči polufinala Mundijala, ali do toga nije došlo zbog navodne pobune među igračima „trikolora“.

FIFA potvrdila: Lazar Samardžić će igrati za Srbiju

„On zna zašto nije igrao i tu nema šta da pričamo. Istina je da se vratio na teren tokom Mundijala i da je nastupao za Real Madrid na prijateljskoj utakmici, ali zar zaista neko misli da je intenzitet na tom susretu bio onakav kao na polufinalu Svetskog prvenstva. To ne može da se meri“, rekao je pre nekolio dana Dešam.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter