Izvor: Arenasport.rs
05.03.2023 u 20:24
0

Mozzart bet Prva liga: IMT i Železničar hitaju ka eliti

Borba za SUperligu Srbije i prvo mesto na tabeli se nastavlja. IMT za sada vodeći lider Prve lige Srbije

IMT i Železničar iz Pančeva hitaju ka Mozzart bet Superligi. Lider sa Novog Beograda slavio je u debriju 22. kola Mozzart bet Prve lige Srbije u Inđiji 1:0 i zadržao je prednost od četiri boda. Meč je rešen u nadoknadi kada je Luković sa bele tačke doneo tri velika boda.

Železničar je gostovao „kraj Studenjaka“ na Novom Beogradu i gubio je od Radničkog na poluvremenu. Međutim, u jako uzbeudljivom meču sa mnogo prilika na obe strane, tim Tomislava Sivića je golovima Mirosavljeva i Šušnjara slavio 2:1 i učvrstio je drugo mesto na tabeli.

Rad i Zlatibor su u sve težoj misiji „opstanak“ jer su i u 22. kolu zabeležili poraze. Fićović je doneo Metalcu pobedu nad „građevinarima“, dok su Čejtinci ubedljivo bili poraženi u komšijskom derbiju od Slobode u Užicu.

I Liverpul merka nekadašnjeg golmana Čuke, Đorđe Petrović

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter