Izvor: Maxsport.rs
13.02.2023 u 16:50
0

MUSULIN PODRŽAO VIDIĆA ZA KANDIDATURU

Ko misli dobro srpskom fudbalu zna da je Vidić najbolji kandidat

Izborna trka traje. Neko se oglašava, neko se zbuni, kao trener Crvene zvezde Miloš Milojević, kojem PR služba kluba posle utakmice sa Voždovcem nije dozvolila da odgovori na pitanje o kandidaturi Nemanje Vidića (41) za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Jedan od onih koji nema problema, ni bilo kakve strahove, da o svemu priča je bivši selektor Srbije Slavoljub Muslin, koji je, za Večernje novosti, bez razmišljanja pružio podršku bivšem štoperu nacionalnog tima i bivšem asu Crvene zvezde, Spartaka iz Subotice i Moskve, Mančester junajteda i Intera.

„Malo je nelogično da lobiram za čoveka koji je toliko dao srpskom fudbalu i dokazao se nebrojeno puta van njega. Nemanja Vidić je zvanični kandidat za predsednika FSSS i ja mu dajem punu podršku pred Izbornu skupštinu 14. marta“ – istakao je Muslin za Novosti.

Bivši selektor smatra da bi o fudbalu trebalo da brinu fudbalski ljudi.

„Svako ko je danas dobronameran i želi dobrom srpskom fudbalu složiće se sa mnom da je Vidić najbollji kandidat. Ima želju, verujem da ima i jasan plan, ali ono što me najviše raduje ima iskrenu podršku nekadašnjih saigrača, trenera, ali i fudbalskih veličina iz drugih klubova. Jednostavno je, o fudbalu bi morali da brinu stručni, fudbalski ljudi“

Mladenović o kandidaturi Vidića: Trebalo je prvo da dođe u klub

Muslin je poručio i da kandidatura Vidića nije bilka neophodna:

„I da se nije kandidovao za predsednika fudbalski savez Srbije bi trebalo da ga zamoli da preuzme tu funkciju. Potpuno je ostvaren porodičan čovek.. U fudbalu je postigao sve što jedan igrač može da poželi. Apsolutno je ekonomski nezavisan i nema nijednu prepreku da brine o budućnosti srpskog fudbala“.

Ovo su neki od poteza koji su obeležili prebogatu karijeru Nemanje Vidića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter