Izvor: Tanjug.rs
22.02.2023 u 16:01
0

Najava kola Superlige Srbije: U naredna četiri dana biće odigrano 23. kolo SLS

Prvo mesto na tabeli SLS drži Crvena zvezda sa 60 bodova, dok je Partizan drugi sa 49

U naredna četiri dana biće odigrane utakmice 23. kola fudbalske Superlige Srbije, a sutra su na programu mečevi:

Napredak – Radnički (Niš) i  Voždovac – Mladost Lučani.

Utakmica između Napretka i Radničkog biće odigrana sutra od 14.30 sati u Kruševcu, a dva časa kasnije u Beogradu će igrati Voždovac i Mladost.

U petak od 16 sati u Novom Sadu će se sastati Vojvodina i Radnik, a u Beogradu će od 18 časova igrati Čukarički i Kolubara.

Lider Superlige Srbije i aktuelni šampion, Crvena zvezda će u subotu od 14 sati gostovati Javoru u Ivanjici, a dva sata kasnije TSC će na svom terenu dočekati Spartak.

Novi Pazar će od 18 časova igrati sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Poslednji meč, 23. kola SLS na programu je u nedelju od 16.30 časova, a Partizan će u Beogradu dočekati kragujevački Radnički.

Zajednica Superligaša presekla: Večiti derbi će se igrati u petak 3. marta!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter