Izvor: BSC HAPPY
11.03.2023 u 21:58
0

Napoli gazi ka tituli, Kvaratskelija se poigravao sa odbranom Atalante

Fudbaleri Napolija preskočili su još jednu prepreku na puti ka trećoj tituli u Seriji A u svojoj istoriji. Ugostili su Atalantu u 26. kolu i zabeležili pobedu rezultatom 2:0 (0:0).

Napolitancima nije teško da osvajaju bodove kada u svojim redovima imaju raspložene igrače poput golgetera Viktora Osimena ili krilnog napadača Kviću Kvaratskeliju. Gruzin je ostavio najjači utisak u pobedi nad timom iz Bergama.

Gosti su odolevali do 60. minuta, a onda je Marten de Ron izgubio loptu  na centru. Prihvatio je Osimen i odmah proigrao na levoj strani Kvaratskeliju. Reprezentaivac Gruzije krenuo je u prodor, na putu mu se našao Rafael Toloi koga je zalomio dva puta, a potom neodbranjivo pogodio desne rašlje za 1:0 i 11. pogodak ove sezone u prvenstvu Italije.

Nešto slično Kvaratskelija je izveo u 28. minutu, predriblao je Joakima Melea, ali umesti da asistira, pokušao je udarcem iskosa, a golman Huan Muso odbranio.

Pre vodećeg pogotka domaćina, vredno je istaći u 48. minutu „makazice“ Viktora Osimena sa 11 metara nakon centaršuta sa desne strane. Čuvar mereže gostiju zaustavio je atraktivan pokušaj Nigerijca, ali je malo kasnije kapitulirao. 

Tačku na pobedu Napolija stavio je Amir Rahmani u 77. minutu. Defanzivac domaćina spremno je dočekao centrašut Elmasa iz kornera, udarcem glavom iz peterca postavio je konačnih 2:0.

NAKON DOSTA MUKE PAO PALAS! Haland doneo pobedu Sitiju sa bele tačke!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter