Izvor: Tanjug
29.12.2022 u 21:43
0

Nejmar se oprostio od legendarnog Brazilca „Pre Pelea, 10 je bio samo broj. Pre Pelea, fudbal je bio samo sport“

Brazilski fudbalski reprezentativac Nejmar emotivno se oprostio od čuvenog zemljaka Pelea, koji je preminuo u 83. godini.

Nejmar godinama unazad nosi „Peleovu desetku“ u reprezentaciji, a na Mundijalu u Kataru izjednačio je njegov rekord od 77 golova u dresu Brazila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Pre Pelea, 10 je bio samo broj. Pre Pelea, fudbal je bio samo sport. On je promenio fudbal u umetnost, u zabavu. Dao je glas siromašnima, crncima i svetu pokazao Brazil. On je otišao, ali magija ostaje. Pele je VEČNOST“, napisao je Nejmar na Instagramu.

VELIKA TUGA ZA SPORT Brazilski fudbaler i trostruki šampion sveta sa „kariokama“, čuveni Pele, preminuo je u 83. godini!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter