Izvor: Tanjug.rs
13.03.2023 u 11:02
0

Nejmar želi da završi igračku karijeru u Pari Sen Žermenu

Nejmar (31) je u PSŽ stigao 2017. godine iz Barselone u transferu vrednom 222 miliona evra. On je za klub iz Pariza odigrao 173 utakmica i postigao je 118 golova.

Fudbaler Pari Sen Žermena i brazilski reprezentativac Nejmar želi da završi igračku karijeru u francuskom klubu, prenosi novinar britanskog Atletika David Ornštajn.

Nejmar ima ugovor sa šampionom Francuske do juna 2027. godine. On želi da odradi ugovor do kraja i nema nameru da prelazi u neki drugi klub.

Brazilski fudbaler će pauzirati do kraja sezone, pošto je pre nekoliko dana uspešno operisao koleno u Dohi. Ornštajn podseća da su pojedini mediji nedavno preneli da bi Nejmar na kraju sezone mogao da napusti francuski klub, ali je dodao da se situacija promenila pošto brazilski fudbaler želi da završi karijeru u redovima francuskog šampiona.

ITALIJAN PRIZNAO DA JE MRTAV! Evo kako je trener Reala preživeo dramu u svlačionici! (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter