Izvor: Arenasport.com
01.03.2023 u 09:28
0

Nemanja Radonjić ostao u šoku: Jurić ga uveo u 60, pa ljut izveo u 74. minutu (VIDEO)

Kratka, loša minutaža i nepotrebni driblinzi

Italijanski mediji stidljivo su najavljivali proteklih mesec dana da trener Torina Ivan Jurić nije zadovoljan igrama Nemanje Radonjića, a da su u pravu pokazao je i gradski derbi protiv Juventusa.

Naime, Jurić je u 60. minutu uveo Radonjića u igru. Sprski reprezentativac je sa nekoliko poteza uneo živost u igri „bikova“, ali imao je i nekoliko nepotrebnih driblinga u kojima je izgubio loptu. Kakva mu je zaduženja u defanzivi dao znaju samo njih dvojica, ali je posle gola Bremera u 71. minutu, besni Jurić je odlučio da izvede srpskog reprezentativca u 74. minutu! Italijanski novinari su treneru Juriću sa usana pročitali da je Radonjiću rekao „Ti si kriv za gol“.

Bio je Radonjić u šoku, na snimku se vidi da je tražio objašnjenje od Jurića, ali je ovbaj besan prošao kraj njega. Radonjić je u neverici i nezadovoljan otišao na klupu.

Vanredna sednica u FK Partizan: Igor Duljaj zvanično imenovan za trenera prvog tima „crno-belih“!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter