Izvor: Mozzartsport.com
21.02.2023 u 14:05
0

Nemanja Vidić: Ne odustajem od kandidature, veliki pritisci

“Ne vidim zašto je problem moja kandidatura i želim da istaknem da iza svega stoji Zvezdan Terzić“, kaže nekadašnji kapiten Mančester Junajteda

Dragan Džajić je dobio podršku delegata Fudbalskog saveza regiona Zapad, Nemanja Vidić još nije podneo zvaničnu kandidaturu za predsednika FSS, ali uverava – nije odustao.

Tvrdi i da ima podršku delegata spremnih da ga “nominuju“, ali napominje da i oni, a i potencijalni članovi Vidićevog Izvršnog odbora, trpe veliki pritisak da od toga odustanu.

U izjavi dostavljenoj medijima, Vidić kratko kaže…

Uprkos pričama koje kruže želim da istaknem da nisam odustao od kandidature i da imam potpise pet delegata kao uslov za zvaničnu kandidaturu. Oni su me podržali još pre spekulacija o kandidaturi Dragana Džajića. Nažalost, pritisci su veliki kako na delegate tako i na potencijalne članove mog Izvršnog odbora“, saopštio je Vidić.

Uz napomenu da je i dalje uz igri, uprkos protivljenju pojedinih ljudi iz fudbalske javnosti, pre svih…

Ne vidim zašto je problem moja kandidatura i želim da istaknem da iza svega stoji Zvezdan Terzić koji očigledno želi da posvađa sve Zvezdine legende. Ja ne odustajem, kao što nikad nisam“, završio je Vidić.

O čuvarima mreže ne moramo da brinemo, široka lepeza ponude golmana reprezentacije Srbije
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter