Izvor: Arenasport.com
21.03.2023 u 12:01
0

Novi ispit za Srđana Jovanovića: Ponovo sudi duel Italijana i Nemaca

U svetu je sudio 13 mečeva, a u Srbiji samo 10: devet u Mozzart bet Superligi i derbi Mozzart bet Prve lige Srbije između Železničara i Grafičara.

Najbolji srpski arbitar Srđan Jovanović dobio je još jednu potvrdu da je u samom kremu sudija u UEFA jer je delegiran da sudi derbi meč „C“ grupe kvalifikacija za EURO 2024. godine između Italije i Nemačke u Napulju. Zanimljivo je da je Jovanović prošle godine 4. juna sudio meč UEFA lige nacija između ove dve selekcije. Na stadionu „Renato Dal Ara“ bilo je 1:1.

Zajedno sa najbližim saradnicima Urošem Stojkovićem i Milanom Mihajlovićem, te Novakom Simovićem kao četvrtim arbitrom, elitna srpska četvorka će izvesti u četvrtak od 20.45 časova dve velike selekcije na stadion „Dijego Armando Maradona“.

Ne mnogo posla u Srbiji, a znatno više u Evropi, imao je Jovanović ove sezone. Bio je akter pet mečeva Lige šampiona, zaključno sa duelom Intera i Portoa u osmini finala, vodio je jedan susret Lige Evrope, dva u kvalifikacijama za LŠ i LE, te dva duela u UEFA Ligi nacija prošle godine. Uz to sudio je tri utakmice u šampionatima Saudijske Arabije i UAE.

Smena u Kristal Palasu: Roj Hodžson vodi tim do kraja sezone

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter