Izvor: Arenasport.com
30.03.2023 u 15:46
0

Novi problem u Humskoj, Duljaj ne zna gde je Dijabate: Samo pobede mogu da izvuku Partizan iz krize

Fudbaleri Partizana su odavno ispali iz šampionske trke sa Crvenom zvezdom. I ne samo to, crno-beli su, za sada, izgubili i drugo mesto, a ono će do kraja sezone biti jedini cilj za ekipu koju sa klupe predvodi Igod Duljaj. Trener "parnog valjka" je svestan loše forme u kojoj se nalazi Partizan od početka prolećnog dela šampionata, a izlazak iz krite vidi samo kroz pobede.

Partizan u subotu očekuje derbi sa Vojvodinom u Novom Sadu u okviru 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Duljaj je istakao da je Partizan trenirao u prethodnom periodu u nekompletnom sastavu zbog reprezentativnih obaveza pojedinih fudbalera.

„Vojvodina ima energičnog trenera, organizovana su ekipa i dosta su agresivni. Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, koji u svakom trenutku mogu da reše utakmicu. Igraju visok presing i dosta su agresivni, imaće veliku podršku domaćih navijača. Bez obzira što imaju dobre pojedince moramo da mislimo kako će mi da izgledamo na toj utakmici. Ponavljam da iz ove naše teške situacije mogu da nas izvuku samo povoljni rezultati“, rekao je Duljaj na konferenciji za medije u Beogradu.

On je naveo da očekuje težak meč protiv Vojvodine.

„Svi koji igraju protiv Partizana imaju veći motiv, što je i normalno. Svi igrači koji su imali reprezentativne obaveze, su se vratili, osim Fusenija Dijabatea. On se još nije vratio posle reprezentativnih obaveza. Ako me pitate gde je, zasad nemam nikakvu informaciju“, dodao je trener Partizana.

Duljaj je rekao da će sutra odlučiti ko će putovati u Novi Sad i ko će konkurisati za mesto u startnoj postavi.

„Pretpostavljam da postoji neki pritisak kod naših igrača, možda ćemo im biti lakše što igraju u Novom Sadu. Uvek kada igramo na našem stadionu bez obzira na broj navijača. Gde god igraju fudbaleri moraju da se osećaju konforno i ne sme da bude straha. Svaka naredna utakmica je za nas najvažnija, a to je u ovom trenutku duel sa Vojvodinom u Novom Sadu. U ovom trenutku za nas će svaka utakmica da bude finale“, istakao je Duljaj.

Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije: Crvena zvezda gostuje u Kruševcu 3. maja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter