Izvor: BSC HAPPY
30.03.2023 u 21:54
0

OGLASIO SE BARAK BAHAR! Ovo je komentar Izraelca na vest da PREUZIMA ZVEZDU!

Mnogo bure podigla je vest da Crvena zvezda dovodi Baraka Bahara iz Makabi Haife, a danas se Izraelac oglasio u izraelskim medijima.

On je  rekao da se bavi samo Makabijem, iako nije bio decidan u demantu dolaska u Beograd.

– Razumem da medije to zanima. Potpuno prirodna stvar. Napravili smo ogroman uspeh plasmanom u Ligu šampiona i stizale su ponude za mene i igrače. Bilo ih je u prošlosti kao što ih ima i sada. Tu je agent koji se bavi time i tu sam ja koji se bavim Makabijem. Samo želim da naglasim da će sve biti urađeno u dogovoru Jakovom Šaharom (vlasnik Makabija iz Haife op.a.). Tako želim da stavim tačku na ovu priču jer nas u subotu čeka važna utakmica. Najvažnije mi je da navijače i dalje činimo ponosnim i da uživaju u našem fudbalu. Ništa drugo me ne zanima – rekao je Bahar.

Izraelski stručnjak je istakao da o svom odlasku nije razgovarao sa igračima.

– Nisam još pričao ni sa kim od njih jer još nisu svi stigli sa reprezentativnih akcija i onda ću im objasniti situaciju na najiskreniji mogući način. Ne želim ništa da krijem od njih – poručio je izraelski stručnjak.

MAŽIĆ I RADOJČIĆ postaju prvi FIFA instruktori suđenja iz Srbije!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter