Izvor: Tanjug
17.12.2022 u 16:02
0

Oni će u nedelju navijati za Argentinu i Mesija: „Francuz sam, ali bih voleo da Mesi osvoji titulu, zbog svega što je uradio u karijeri!“

Bivši francuski reprezentativci David Trezege i Andre-Pjer Žinjak najavili su da će navijati za Argentinu u finalu Svetskog prvenstva u Kataru, prenose mediji u Parizu.

Francuska u nedelju ima šansu da postane tek treća reprezentacija koja je u istoriji Mundijala odbranila titulu svetskog šampiona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Trezege i Žinjak su iznervirali francuske navijače, pošto su su odlučili da bodre Argentinu.

„Mesi zaslužuje titulu svetskog šampiona, a ovo mu je poslednja prilika da tako nešto ostvari. Ljudi sanjaju o tome, cela Argentina igra za njega i odlično se slaže sa saigračima“, rekao je Trezege.

Francuska brani titulu osvojenu pre četiri godine na Mundijalu u Rusiji.

Golman Argentine Emilijano Martinez pred finale Mundijala: „Naša je prednost što imamo najboljeg igrača na svetu – Lionela Mesija!“

„Francuska ima dobre šanse da odbani titulu, a Kilijan Mbape sanja da pobedi Mesija. Ovde je razlika u godinama. Leo je na kraju karijere, a Mbape tek počinje. Siguran sam da će da obori mnoge rekorde“, dodao je Trezege, koji je bio šampion sveta sa Francuskom 1998. godine.

Žinjak, koji sada igra za meksički Tigres, ne krije da bi voleo da Argentina trijumfuje u Kataru.

„Francuz sam, ali bih voleo da Mesi osvoji titulu, zbog svega što je uradio u karijeri. Ponaša se kao pravi lider na terenu. Zaslužio je da osvoji svetsku titulu“, zaključio je Žinjak.

Utakmica između Francuske i Argentine biće odigrana u nedelju od 16 sati.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter