Izvor: Kurir.rs
13.03.2023 u 09:43
0

OPLJAČKAN MOHAMED SALAH: Težak vikend za prvu zvezdu Liverpula!

Najpoznatiji igrač Liverpula i prva zvezda slavnog kluba Mohamed Salah opljačkan je od strane nepoznatih počionica

Ovu informaciju preneli su lokalni mediji koji tvrde da su nepoznati pljačkaši provalili su u kuću Egipćanina u Kairu i tom prilikom odneli satelitske prijemnike.

Egipatske vlasti trenutno sprovode istragu nakon što je provaljeno u Salahovu kuću, a navodi se kako je sve uočio rođak koji je prolazio pored kuće i video da su prozoru na imanju otvoreni.

Brzom proverom, pokazalo se da je kuća u neredu, odnosno da su stvari razbacane i da su u ukradeni satelitski prijemnici.

Tamošnji mediji pišu da policija trenutno istražuje šta se tačno dogodilo, a da su s tim u vezi obavili razgovor sa obezbeđenjem i pregled nadzornih kamera.

Zanimljivo je da je pre krađe Salah u porazu Liverpula od Bornmuta (1:0) promašio penal i jedan je od glavnih krivaca za neočekivani kiks „redsa“.

On je preuzeo odgovornost za izjednačenje na meču, ali je šutirao katastrofalno nebu pod oblake.

DOGODILA SE STRAVIČNA TRAGEDIJA: Poginula četiri člana poznatog fudbalskog kluba!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter