Izvor: Tanjug.rs
13.02.2023 u 14:43
0

OŠTEĆEN TOTENHEM Fudbaler Rodrigo Betankur zbog povrede van terena minimum 7 meseci!

Fudbaler Totenhema Rodrigo Betankur pokidao je prednje ukrštene ligamente kolena, saopštio je danas londonski klub.

Fudbaler Totenhema Rodrigo Betankur pokidao je prednje ukrštene ligamente kolena, saopštio je danas londonski klub. U saopštenju se navodi da će urugvajski fudbaler biti uskoro operisan, a potom Betankuru sledi rehabilitacija.

Britanski mediji podsećaju da je Betankur doživeo jednu od najtežih sportskih povreda, a očekuje se da će fudbaler Totenhema odsustvovati najmanje sedam meseci van terena. On je pored Harija Kejna jedan od najboljih fudbalera Totenhema ove sezone. On se povredio pre dva dana na meču Premijer lige protiv Lestera u Premijer ligi. Betankur (25) je u Totenhem stigao prošle godine iz Juventusa, a za londonski klub odigrao je 44 meča i postigao je šest golova.

POČINJE NOKAUT FAZA LIGE ŠAMPIONA: PSŽ čeka Bajern, Totenhem gostuje Milanu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter