Izvor: Blic.rs
26.11.2020 u 08:45
0

OVAJ MARADONIN POTEZ JE TADA UZDRMAO SVET: Posetio Draženov grob i odneo tačno 62 RUŽE

Dijego Armando Maradona je bio jedan od najlegendarnijih fudbalera ikada, što ga nije sprečavalo da se divi mnogim drugim sportskim velikanima.

Među njima je bio i jedan košarkaš sa ovih prostora, Dražen Petrović, jedan od najboljih jugoslovenskih košarkaša svih vremena.

Petrović je poginuo u saobraćajnoj nesreći 1993, a cela ta situacija pogodila je i Maradonu koji je tih godina bio u fudbalskoj žiži.

Par dana pred prvu godišnjicu od smrti Dražena Petrovića, Dijego Maradona je otišao u Zagreb kako bi odao počast čuvenom košarkašu.

SVET SE ODUŽUJE FUDBALSKOJ LEGENDI

FIFA POVLAČI DRES SA BROJEM DESET U ČAST LEGENDE

MMA BORAC ALEKSANDAR ILIĆ PREDVIDEO SMRT FUDBALSKE LEGENDE

SLAVNI FUDBALER UMRO KAD I NJEGOV FUDBALSKI IDOL DŽORDŽ BEST I FIDEL KASTRO (FOTO)

Na grob Draženu Petroviću odneo je svoj dres iz reprezentacije Argentine sa brojem deset, ali i tačno 62 ruže za koje je kasnije otkrio simboliku.

Argentinski fudbaler je ispričao kako je jedna od najboljih košarkaških utakmica koje je gledao upravo Draženova u dresu Real Madrida protiv Snajdero Kaserte u Kupu kupova kada je Petrović postigao 62 poena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter