Izvor: BSC HAPPY
04.03.2023 u 11:33
0

OVO ĆE DA GA ZABOLI! Sprema se PRECRTAVANJE RONALDA! Evo ko će biti novi kapiten Portugala!

Za dvadeset dana počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine igrati u Nemačkoj.

Selekcija Portugala koja je 2016. godine osvojila Evropsko prvenstvo u Francuskoj će u martu odigrati utakmice protiv, na papiru, dva najlakša protivnika.

Reprezentacija sa samog zapada Evrope igraće protiv Luksemburga i Lihtenštajna i očekuje se da kvalifikacije otvore sa šest bodova.

Novi selektor Portugala Roberto Martinez enigma trenutno. Kako prenose inostrani mediji, nije poznato da li će on u budućnosti računati na Kristijana Ronalda (38).

Ove sumnje još više je podgrejala činjenica kako Ronaldo, kao dosadašnji kapiten Portugala, uopšte nije glasao u izboru FIFA za „The Best“ nagradu koju je poneo Lionel Mesi.

Pored Martineza, glasao je Pepe, defanzivac Porta i Ronaldov dugogodišnji prijatelj. Piše se da će upravo Pepe biti novi kapiten Portugala.

Kako sada stvari stoje, ne bi uopšte bilo iznenađenje da Roberto Martinez neće računati na Kristijana Ronalda koji je od ove zime član Al-Nassra.

Podsetimo, Kristijano Ronaldo je na Svetskom prvenstvu u nokaut fazi bio rezerva što mu se nikako nije dopalo.

GEORGINA RODRIGEZ I KRISTIJANO RONALDO ŽIVE U ČISTOM LUSKUZU: Dok čekaju vilu borave u OVOM HOTELU i za noć daju po 3150 EVRA!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter