Izvor: BSC HAPPY
21.03.2023 u 08:22
1

OVO NIJE BAJERN! Salihamidžić zagrmeo posle poraza: Ovakvo nešto se retko viđa

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić kritikovao je fudbalere minhenskog kluba posle poraza od Bajera iz Leverkuzena u 25. kolu Bundeslige, prenose nemački mediji.

Bajern je posle sinoćnjeg poraza u Leverkuzenu, pao na drugo mesto na tabeli Bundeslige sa bodom manje od prvoplasirane Borusije iz Dortmunda.

– Ovo nije Bajern. Ovakvo nešto se retko viđa. Promašili smo sve što smo mogli. Sve nam je nedostajalo. Dozvolili smo da nas pretrči ekipa koja je igrala utakmicu u četvrtak i pobedila. Bili smo inferiorni u svakom aspektu – rekao je Salihamidžić.

On je priznao da je tim iz Leverkuzena bio bolji u svim segmentima.

– Retko sam doživeo toliko malo motiva, mentaliteta, malo duela. Ova ekipa je toliko dobra kada ima pravi mentalitet od početka, ali nije dobra kada igra kao što je sada i kada je lenja i misli da može da uradi sve uz kvalitet igre. Jednostavno ne može – istakao je sportski direktor Bajerna.

Bajern će u narednom kolu Bundeslige na svom terenu dočekati Borusiju iz Dortmunda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OVO NIJE BAJERN! Salihamidžić zagrmeo posle poraza: Ovakvo nešto se retko viđa”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter