Izvor: Informer.rs
13.03.2023 u 13:05
0

PAKAO ZA ZVEZDU! Najavili ga kao GOSPODARA, a on je fudbalski MRTAV!

Vezni fudbaler selekcije Novog Zelanda Marko Stamenić, kog su na "Marakani" najavili kao "gospodara veznog reda", odigrao je samo sedam minuta za Kopenhagen u poslednjih pet meseci.

Mladi fudbaler nije bio ni u protokolu u jučerašnjem trijumfu Kopenhagena nad Horsensom (4:1), a na poslednjih šest utakmica u danskom prvenstvu dobio je mizernu minutažu.

Stamenić je poslednji put na terenu bio 19. februara na gostovanju Silkeborgu (0:3), a ušao je u 83. minutu zamenivši Viktora Klesona.

Evidentno je da je Kopenhagen stavio Stamenića u drugi plan čim je Crvena zvezda objavila da je sa njim postigla dogovor da se priključi ekipi na kraju sezone.

Crveno-beli su početkom februara potvrdili da su „kaparisali“ veliko pojačanje iz Danske, a sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela poručio je tada da nema sumnje da će se Stamenić brzo uklopiti.

Veoma smo zadovoljni dolaskom Marka Stamenića. Doveli smo mladog igrača sa srpskim pasošem koji će naredne sezone biti bonus, a opet iza sebe ima ogromno iskustvo igranja Lige šampiona. Reč je o velikom potencijalu i fudbaleru koji se najbolje snalazi u veznom redu, a s obzirom na njegove kvalitete, nema sumnje da će se brzo uklopiti u stil igre Crvene zvezde – rekao je tada Mrkela.

Za razliku od Marka Stamenića, koji je potpisom za Zvezdu postao višak u aktuelnom klubu, krilni napadač Slavije iz Praga Piter Olajinka pruža sjajne partije u Češkoj.

Nigerijac je bio strelac prvog gola u velikoj pobedi Slavije u derbiju protiv Viktorije Plzenj (2:1) i u Ljutice Bogdana će stići posle punog takmičarskog ritma na kraju sezone.

Ćavi: Ulazimo u meč sa Realom puni samopouzdanja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter