Izvor: Informer.rs
05.06.2023 u 20:15
0

PAO DOGOVOR! Aleksis Mekalister uskoro u Liverpulu!

Fudbaler Brajtona i argentinski reprezentativac Aleksis Mekalister nastaviće karijeru u Liverpulu, pošto je klub sa Enfild rouda aktivirao izlaznu klauzulu u vrednosti od oko 70 miliona evra, prenose britanski mediji.

Mekalister bi sa Liverpulom trebalo da potpiše ugovor do 30. juna 2028. godine. On bi narednih dana trebalo da prođe lekarske preglede u Liverpulu, a potom će biti zvanično predstavljen kao novo pojačanje engleskog kluba.

Britanski mediji navode da rukovodstva Liverpula i Brajtona imaju da odrade još nekoliko detalja pre nego što bude objavljeno da argentinski fudbaler nastavlja karijeru u ekipi sa Enfilda.

Mekalister (24) je član Brajtona od 2019. godine, a ove sezone za engleski klub je odigrao 40 utakmica i postigao je 12 golova.

On je prošle godine sa selekcijom Argentine osvojio titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

KAKVA BOMBA PARTIZANA! Ljubimac „grobara“ bio na pregovorima u Humskoj!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter