Izvor: informer.rs
05.03.2023 u 16:39
0

PARTIZAN VIŠE NIJE NI DRUGI… Čukarički PRVI PRATILAC Zvezde u Superligi!

Fudbaleri Čukaričkog savladali su surdulički Radnik sa 1:0 (0:0) u 25. kolu Superlige Srbije.

Muči se Čukarički od početka prolećnog dela sezone, ali odluka velike ekipe je da bodove osvaja i kada ne ide. Sjajno to polazi za rukom četi Miloša Kerkeza koja je upisala četvrti trijumf u 2023. godini i izjednačila se sa Partizanom na tabeli Superlige Srbije – 1:0 (0:0).

Ponovo su se Brđani pošteno namučili u protivničkoj trećini protiv silno motivisanog Radnika. Čvrsto je delovala ekipa Slavoljuba Đorđevića i naterala Čukarički da strepi sve do 82. minuta kada je bunker gostiju uspeo da probije Nemanja Tošić. 

SRBIN BI VOLEO DA BUDE KAO HRVAT! Bajčetić priznao Englezima kome se divi!

Bek Čukaričkog iskoristio je slabu reakciju gostujuće odbrane posle kornera Luke Adžića i posle pravog rikošeta sa druge strative zatrese mrežu.

"BRĐANI" SLAVILI I U REVANŠU Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se  u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija!
FOTO TANJUG SAVA RADOVANOVIC

 

Vredi pomenuti da je uprkos dominaciji Čukaričkog, Radnik zaslužio mnogo više od poraza. Četa Slavoljuba Đorđevića je imala dve sjajne prilike preko Milana Makarića kada je Belić morao da ispravlja grešku Drezgića, a u 75. minutu se mladi štoper iskupio kada je sa gol linije izbio loptu nakon udarca Oreščanina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter