Izvor: Sportklub.rs
15.02.2023 u 18:36
0

Petrić o debaklu Partizana: „U svakom slučaju, oni koji treniraju sa privatnim trenerima bi trebalo da obrate pažnju“

Petrić će protiv Šerifa sigurno promeniti bar trojicu igrača u odnosu na poraz od novosadske Mladosti.

Trener fudbalera Partizana, Goran Petrić pred utakmicu sa Šerifom iz Moldavije u Ligi konferencija rekao je da je njegov tim proteklog vikenda protic Mladosti GAT doživeo debakl u Superligi Srbije jer pojedini igrači treniraju mimo ekipe.

Crno-beli će gostovati u Kišinjevu pred praznim tribinama, a trener Gordan Petrić ističe da je bio naivan uoči nedavnog debakla Partizana protiv Mladosti GAT (0:4).

Partizan je u tom meču na svom terenu u Humskoj doživeo pravu katastrofu o kojoj se još uvek priča, zbog koje i zaostaje čak 11 bodova za Crvenom zvezdom.

„Postoje razlozi što se to desilo. Žao mi je što nisam ranije reagovao na neke situacije, možda sprečio taj poraz“, rekao je Petrić po dolasku u Moldaviju, pre nego što je dodatno pojasnio na šta je mislio.

„Nije problem moja naivnost u smislu toga ko je izašao i koji smo sistem predstavili. Bio sam naivan tokom sedmice, a nisam reagovao. Neki igrači se u opteretili treninzima van ‘Zemunela’ i to se primetilo. Dešavalo se i u prošlosti, tada sam sa strane pričao da može da se reši, ali dok ne uđete u nečije kopačke… U svakom slučaju, oni koji treniraju sa privatnim trenerima bi trebalo da obrate pažnju. To je bila moja naivnost“.

Printscreen/Youtube/ Crvena zvezda

 

Petrić će protiv Šerifa sigurno promeniti bar trojicu igrača u odnosu na poraz od novosadske Mladosti. Slobodan Urošević zbog kartona preskače meč, Igor Vujačić će se vratiti u poslednju liniju, dok je Kristijan Belić prevazišao probleme sa povišenom temperaturom.

„Neće biti drastičnih promena u odnosu na subotu. Ponšanjem zalaganjem i igrama na pripremama su zaslužili, a sutra će istrčati prepoznatljiv tim koji smo već gledali u Evropi“, rekao je Petrić, koji se potom detaljnije osvrnuo na rivala, šampiona Moldavije:

„Poslednjih godina je Šerif odigrao dosta kvalitetnih utakmica u Evropi, teško je igrati protiv njega, ima dosta stranaca, očekujem naporan meč. Gledao sam Šerif tokom priprema, ali nekim od igrača angažovanih u minulom prelaznom roku nije dozvoljeno da igraju u četvrtak. Ne znam ni ko će da igra, otišlo je šest do osam fudbalera, neki su došli, što je za nas nešto novo. Već posle deset minuta ćemo videti šta nas čeka. Dobro je što se igra dvomeč, što je drugačije od grupne faze, kad imate šest susreta“.

Napadač Partizana pred meč sa Šerifom u Ligi konferencija: „Spremamo se za meč u četvrtak i daćemo i poslednji atom snage da donesemo pobedu u Beograd“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter