Izvor:
26.11.2016 u 17:27
0

PODIGLA SE VELIKA PRAŠINA: Ovo je najbolji dokaz da PENAL za Partizan NIJE POSTOJAO! (VIDEO, FOTO)

Sudija iz Užica oštetio i crno-bele i Napredak.

Kako sada stvari stoje – Nenad Đokić će sasvim sigurno biti kažnjen za loše suđenje na meču Partizan Napredak.

Sudiji iz Užica se najviše zamera to što je u 54. minutu dosudio penal za crno-bele koji po mišljenju stručnjaka nije bio.

Đokić je duel Lekovića i Božinova okarakterisao kao prekršaj za najstrožu kaznu, a fudbaleru Napretka je pokazao put u svlačionicu. Međutim, na snimku se vidi da gostujući fudbaler nije zakačio nogama fudbalera Partizana.

Povlačenja rukama jeste bilo, ali je i Božinov koristio ruke. Fudbalska pravila kažu – u toj situaciji nema penala.

Osim što ih je pogurao, Đokić je i oštetio crno-bele u prvom poluvremenu. Da je drugi žuti karton Đurđeviću zbog simuliranja u kaznenom prostoru.

Prekršaja za penal nije bilo, ali jeste kontakta zbog čega je Đurđević izgubio ravnotežu i pao.

Otuda i ne čudi što je predsednik FSS Slaviša Kokeza na poluvremenu napustio ložu stadiona u Humskoj, a Sportski žurnal navodi da su očevici u zapadnoj loži istakli da je Kokeza otišao jer je bio nezadovoljan suđenjem Đokića.

Sporni detalj najbolje možete videti na 0:48 sekundu videa.

Pogledajte video i fotografiju spornog duela:

Izvor: Telegraf
Video: Youtube/ Volim Sport Tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter