Izvor: Tanjug.rs
20.02.2023 u 12:18
0

Predsednik PSŽ-a odlučio da proda Nejmara za 60 miliona evra?

Al-Kelaifi je ljut na Nejmara, pošto je brazilski fudbaler posle poraza PSŽ-a od Bajerna (0:1) u prvom meču osmine finala Lige šampiona, otišao na turnir u pokeru

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelaifi pristao je da Čelsiju proda brazilskog fudbalera Nejmara za 60 miliona evra, prenosi španski „Sport“.

Španski mediji tvrde da je Al-Kelaifi razgovarao sa predsednikom Čelsija Todom Bolijem, a navodno je dogovoreno da Nejmar na kraju sezone pređe u londonski klub. Brazilski fudbaler je stigao u PSŽ 2017. godine za 222 miliona evra, ali klubu iz Pariza nije uspeo da donese trofej Lige šampiona.

Nejmar je karijeru počeo u Santosu, a 2013. je prešao u Barselonu. On je ove sezone odigrao 28 mečeva za PSŽ u svim takmičenjima, a postigao je 17 golova.

Mladi golman pod lupom Mančester junajteda!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter