Izvor: BSC HAPPY
06.04.2023 u 17:38
0

PREOKRET! VLAHOVIĆ NE MRDA IZ TORINA! Juventus sad ne želi da proda Srbina!

Čelnici Juventusa ne žele na kraju sezone da prodaju srpskog fudbalskog reprezentativca Dušana Vlahovića, prenosi Korijere di Torino.

Vlahović je stigao u Juventus pre 14 meseci iz Fiorentine za 70 miliona evra. On je ove sezone postigao 11 golova na 30 mečeva za torinski klub.

Italijanski mediji navode da se reprezentativac Srbije dovodio u vezu sa više velikih evropskih klubova iz Španije i Premijer lige. Transfermarkt tvrdi da srpski napadač vredi 75 miliona evra.

Pojedini italijanski mediji su objavili pre nekoliko dana da je Juventus spreman da proda Vlahovića ako stigne ponuda od najmanje 90 miliona evra i da njegovom menadžeru neprestano zvoni telefon.

Međutim, lokalni mediji iz Torina tvrde da Juventus ne želi da se odrekne Vlahovića, koji ima ugovor sa torinskim klubom do juna 2026. godine.

MLADOST GAT IZDALA SAOPŠTENJE: ‘Greške su normalne, ali pošto su učestale, počinjemo da sumnjamo da li su plod slučajnosti!’
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter