Izvor: BSC HAPPY
13.03.2023 u 12:27
0

PROGNOZA PREDSTOJEĆIH IZBORA ZA NOVOG PREDSEDNIKA FS SRBIJE! Džajić ubedljivo pobeđuje Vidića!

Članovi tima Dragana Džajića (76) ubeđeni su da će treća Zvezdina zvezda na sutrašnjoj Skupštini FSS u Staroj Pazovi (14.00) ostvariti trijumf nad jedinim konkurentom Nemanjom Vidićem (41).

Naš najbolji igrač u 20. veku će na glasanju, koje će biti održano u Sportskom centru u Staroj Pazovi (14.00), imati samo jednog konkurenta – Nemanju Vidića. Iako su obojica žive legende kluba sa „Marakane“ i državnog tima, oni koji su privrženi Draganu Džajiću očekuju i njegov siguran trijumf i ustoličenje na najveću funkciju u srpskom fudbalu. Taj posao je u prethodnom periodu, sa statusom zamenika, obavljao Nenad Bjeković (75), dok je pre njega u fotelji prvog čoveka od 2016. do 2021. sedeo Slaviša Kokeza (45).

Poznati saradnici

Poznato je i koga je popularni Džaja odabrao kao buduće saradnike. Potpredsedničke pozicije rezervisane su za bivšeg ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića, Janoša Žemberija iz TSC, vlasnika kompanije „Metal Fer“ Branka Zečevića i Sandru Sremčević iz ŽFK Crvena zvezda. U Izvršnom odboru trebalo bi da se nađu Dragomir Lazović, Vladimir Petrović Pižon, Dejan Delević, Aleksandar Mihailović, Dragan Simović, Marko Zdravković, Vladan Gašić, Nebojša Živanović i Zoran Ignjatović.

– Uveren sam da će Dragan pobediti na izborima za predsednika FSS. Ne bih se bavio nekim detaljnim prognozama rezultata, ali lično očekujem da će odnos procenata glasova biti 80:20 u Džajićevu korist – rekao je za Informer Dragomir Lazović, prvi čovek Javora i Zajednice klubova Superlige.

Slično razmišlja i Dragan Simović, predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine i čelnik subotičkog Spartaka.

Siguran sam u Džajin trijumf. Nemam ni najmanju dilemu i ne verujem da će oko toga uopšte nešto biti upitno – poručio je Simović.

Kada je reč o ljudima koje je oko sebe okupio Nemanja Vidić, između ostalih, tu su:

Branko Milutinović (osnivač kompanije „Nordeus“), Petar Jovanović (predsednik Izvršnog odbora RBA banke), proslavljeni sudija Milorad Mažić, nekadašnji reprezentativci Milan Jovanović i Danko Lazović, bivši selektor „orlova“ Slavoljub Muslin, srpska fudbalerka iz minhenskog Bajerna Jovana Damnjanović, iskusni trener Branko Sosa Babić, Veroljub Dugalić, profesor i predsednik Futsal kluba Ekonomac…

Delević suzdržan

Čuveni arbitar Dejan Delević nalazi se među delegatima koji će sutra u Sportskom centru FSS imati pravo glasa, ali je odlučio da ostane suzdržan u prognozi.

– S obzirom na to da sam član Skupštine zaista ne mogu da nagađam kakav će biti rezultat glasanja. Ne bi bilo ni korektno, ni profesionalno s moje strane. Pre svega, očekujem demokratske i kulturne izbore. U igri su dva velikana srpskog fudbala i zato sve mora da prođe na najvišem mogućem nivou. Dugo poznajem i Džajića i Vidića, zato sam siguran da će sve proći džentlmenski, s maksimalnim uvažavanjem i u sportskom tonu – naglasio je Delević za Informer.

TIM DRAGANA DŽAJIĆA

Branislav Nedimović
Branko Zečević
Janoš Žemberi
Sandra Sremčević
Nenad Bjeković
Dragomir Lazović
Vladimir Petrović Pižon
Dejan Delević
Aleksandar Mihailović
Dragan Simović
Marko Zdravković
Vladan Gašić
Nebojša Živanović
Zoran Ignjatović

TIM NEMANJE VIDIĆA

Branko Milutinović
Petar Jovanović
Milorad Mažić
Slavoljub Muslin
Milan Jovanović
Danko Lazović
Branko Babić
Dragoljub Vukadinović
Veroljub Dugalić
Jovana Damnjanović
Dragomir Stanković
Rade Todorović
Vladimir Dugalić
Ivan Karapetrović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter