Izvor: Arenasport.com
21.05.2023 u 10:02
0

Protiv Italije da se isprave propusti iz meča sa Slovenijom: „Orlići“ na teškom iskušenju

Kadetska reprezentacija Srbije u Budimpešti igra protiv Italije (20h) drugu utakmicu Evropskog prvenstva, koje je započela iznenađujućim porazom od Slovenije 2:4.

Selektor Aleksandra Luković naglašava kako veruje da njegovi igrači protiv renomiranog protivnika mogu da poprave utisak u odnosu na bledo izdanje iz prvog kola i protiv „azura“ ostvare pozitivan rezultat.

„Reprezentacija Italije je kvalitetan protivnik. To smo znali i ranije, a sada smo imali priliku i da se uživo uverimo u njihove kvalitete i mogućnosti na utakmici protiv Španije u prvom kolu evropskog šampionata. Očekuje nas dobra i zanimljiva utakmica, i verujem da ćemo popraviti utisak sa premijere“, poručuje selektor Luković i dodaje:

„Mogu slobodno da kažem da smo se prethodna dva dana više bavili psihološkom pripremom za ovaj meč. Sigurno da nam je svima poraz teško pao, ali verujem da momci i svi mi možemo da napravimo dobar rezultat protiv reprezentacije Italije“.

U drugoj utakmici grupe u kojoj se nalazi selekcija Srbije od 16.30 časova se sastaju selekcije Španije i Slovenije.

EURO U17, 2. kolo

Grupa B

Španija – Slovenija 16.30
Srbija – Italija 20.00

OVAJ DAN SU ČEKALI GODINAMA! Spektakularna proslava igrača i navijača Barse! (VIDEO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter