Izvor: Mozzartsport.com
12.04.2023 u 18:43
0

Puklo u Bajernovoj svlačionici, potukli se Mane i Sane!

Senegalac izgubio živce i sigurno ga čeka kazna

Nije Bajern navikao na onakve fudbalske lekcije kao sinoć u Mančesteru i da bude vreća za udaranje. Nisu ni njegovi fudbaleri umeli da istrpe poraz pa su nervozu rešili međusobnim udaranjem.

Oko 17.30 časova, nekoliko minuta pre sletanja aviona sa ekspedicijom Bajerna u Minhen, Bild je lansirao ekskluzivu koja je odjeknula. Nemački list tvrdi da je sinoć posle debakla na Etihadu došlo do tuče u Bajernovoj svlačionici i donosi detalje. Prema Bildovim saznanjima, glavni akteri su bili Sadio Mane i Leroj Sane. Senegalac je udario pesnicom u lice Nemca, a saigrači su sprečili eskalaciju sukoba.

Sve je počelo još na terenu… Okidač je bio situacija iz 83. minuta kada je Mane utrčao da dobije loptu u prazan prostor od Sanea ali je Nemac očekivao da Senegalac priđe i primi loptu. Sanea je iznervirao potez Manea, naljutio se i počeo da mu prebacuje. Bilo je očigledno tokom celog meča da je Leroj Sane izuzetno motivisan protiv bivšeg kluba i da je u finišu meča bio poprilično frustriran dešavanjima na terenu i konačnim epilogom.

Mane nije ostao dužan saigraču i počeli su da se prepiru na terenu. Ali tu se nije završilo. Verbalni obračun je nastavljen na putu ka svlačionici a Mane se požalio stručnom štabu i saigračima zbog načina na koji mu se Sane obratio na terenu. Dok je Nemac nastavio da kritikuje, Maneu je pukao fitilj i fizički ga je napao. Udario ga je pesnicom u lice i raskrvario mu usnu. Saigrači su reagovali i izveli Sanea ispred svlačionice kako bi smirili situaciju.

Na pitanja Bilda o pomenuoj situaciji, iz Bajerna su poručili „da nemaju komentar“.

Izvesno je da obojicu igrača čeka disciplinski postupak ali da će gore da prođe Mane koji će sigurno morati da plati finansijsku sankciju zbog kršenja discipline.

Očigledno da je situacija u Bajernu napeta već neko vreme i da je na kraju rezultirala rezultatskim debaklom.

Još u finišu prošle sezone je u Minhenu bila naelektrisana atmosfera kada se pregovaralo o novim ugovorima i platama senatora poput Nojera, Milera, Gorecke, Kimiha… Potom je otišao Levandovski i stigao Mane koji je postao najplaćeniji igrač u klubu. Iako je Bajern na krilnim pozicijama imao Sanea, GnabrijaKomana i Musijalu, odlučio se da dovede i Manea kao superzvezdu i da proba sa njim da zameni Levandovskog. Konkurencija se zaoštrila, a Senegalac nije imao sreće sa povredeama i nije doneo učinak kakave se očekivao. Doduše, ni Sane ni Gnabri nisu baš bili na nivou očekivanja i zamerano im je na ponašanju i nedovoljnoj posvećenosti.

Kriza u svlačionici je dodatno eskalirala kada je Julijan Nagelsman insistirao na otkazu treneru golmana Tonija Tapaloviću i direktno udario na kapitena Manuela Nojera koji je bio mnogo vezan za mentora. Potom je iznenada smenjen Nagelsman, došao je Tuhel i probao da napadne Siti u Mančesteru sa četvoricom ofanzivaca, ali bez Manea u prvoj postavi. Senegalac je dobio šansu sa klupe, nije ništa pokazao pa je i njemu očigledno malo falilo da ispolji nervozu.

LUKA MODRIĆ ŽELI REAL, odbio ponudu iz Saudijske Arabije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter