Izvor: informer.rs
14.03.2023 u 15:00
0

PUNA PODRŠKA DŽAJIĆU, SRPSKI FUDBAL JE U SIGURNIM RUKAMA! Predstavnik UEFA podržao LEGENDU!

Predsavnik UEFA Luka Nikola održao je kratak govor uoči Izbora u Fudbalskom savezu Srbije.

Posle više od godinu i po dana čekanja Fudbalski savez Srbije dobiće svog predsednika. Dragan Džajić naslediće Slavišu Kokezu i Nenada Bjekovića budući da legendarni fudbaler Crvene zvezde nakon povlačenja Nemanje Vidića nema protivkandidata na izborima.

Izbornu sednicu Fudbalskog saveza Srbije prate i predsavnici UEFA i FIFA. Kao izaslanik evropske kuće fudbala u Staru Pazovu stigao je Luka Nikola, šef upravljanja nacionalnim asocijacijama u UEFA, a on je na startu sednice održao i kratak govor.

– Siguran da će izborom Džajića srpski fudbal biti u sigurnim rukama. Imaćete u UEFA saradnika na narednim zadacima – rekao je Nikola, a potom se dotakao i Nemanje Vidića.

– Do juče smo imali dve legende, čestitam Nemanji Vidiću na kampanji i doprinosu srpskom fudbalu. Voleli bismo da ostane na toj liniji, jer je potreban najpopularnijem sportu. Bira se, između ostalog, i Izvršni odbor, ne samo predsednik – dodao je predstavnik UEFA.

TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/bs

 

Prethodno je izabrano Radno predsedništvo u sastavu Branislav Nedimović, Igor Uljarević i Darko Ramovš. Sednicu će u nastavku voditi Nedimović, koji je i budući potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter