Izvor: Arenasport.rs
05.03.2023 u 21:25
1

Radnički raskinuo saradnju sa Lalatovićem: Temperamentni stručnjak odlazi iz Niša

Radnički iz Niša je večeras raskinuo saradnju sa trenerom Nenadom Lalatovićem, prenosi Mozzartsport.

Duel između Nišlija i novosadske ekipe Mladost GAT-a u okviru 25. kola srpskog šampionata zakazan je za ponedeljak od 18.00 (TV Arena 1 Premium) na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu, a gostujući tim je samo veče pre duela odlučio da se oprosti od dosadašnjeg šefa stručnog štaba.

Bila je to odluka Upravnog odbora, na predlog Disciplinske komisije kluba, a nakon serije loših igara i rezultata, kao i nekih internih prestupa koji se stavljaju na teret teperamentnom stručnjaku saradnja je okončana.

Podsetimo, Lalatović je u prethodnom kolu sa Radničkim deklasiran na „Čairu“ od strane Vojvodine sa 1:4, što je bio četvrti vezani meč Nišlija bez trijumfa.

Podsetimo, Lalatović je tokom trenerske karijere vodio Srem, Proleter, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac Čačak, Vojvodinu, Čukarički, Radnički Niš, Al Batin, Radnički Kragujevac, Borac iz Banjaluke i mladu reprezentaciju Srbije.

Mozzart bet Prva liga: IMT i Železničar hitaju ka eliti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Radnički raskinuo saradnju sa Lalatovićem: Temperamentni stručnjak odlazi iz Niša”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter