Izvor: Arenasport.com
24.02.2023 u 14:13
0

Mozzart Bet Superliga Srbije: Vojvodina dočekuje Radnik, Čukarički Kolubaru (raspored utakmica)

Posle 22.kola tabela Superlige Srbije ostaje sa istim liderom, a to je Crvena zvezda sa osvojenih 60 bodova. Odmah iza, večiti rival - Partizan sa 49 bodova

Fudbaleri Vojvodine u petak od 16 časova dočekuju ekipu Radnika u 23. kolu Mozzart Bet Super lige Srbije, a trener Milan Rastavac pozvao je navijače da u što većem broju podrže tim u borbi za važne bodove.

Vojvodina je u prvom meču ovog proleća pred svojim navijačima pobedila ekipu Kolubare rezultatom 3:0, a Rastavac želi da nastavi taj niz i protiv Radnika.

Počeo bih ovu konfereciju pozivom našim navijačima da dođu i da nas podrže i pomognu da ostvarimo novu pobedu. Mi smo ekipa koja ne uzima ništa, već osvaja, a to znači borba u kojoj mi dajemo sve od sebe i mnogo nam znači pomoć sa tribina. Zato pozivam naše navijače da dođu na stadion i da budu uz nas i pomognu nam u toj borbi. Što se tiče te utakmice, naravno da nam neće biti lako. Radnik je napravio određene promene, pojačali su se, što pokazuje i njihov bodovni saldo na startu drugog dela sezone. Imaćemo rivala koji želi da nas iznenadi i dođe do bodova, a naš zadatak je da to onemogućimo. Za to će biti potrebno da budemo dovoljno agresivni ofanzivno i defanzivno i da dovoljno trošimo protivnika i dođemo u situaciju da dođemo do tri boda„, rekao je Rastavac.

Odmah nakon Vojvodine i Radnika, na istom kanalu, snage će odmeriti Čukarički i Kolubara.

Posle dva trijumfa u nastavku Super lige Srbije, Čukarički je poražen na gostovanju Crvenoj zvezdi na stadionu „Rajko Mitić“.

Mladi desni bek ekipe, Viktor Rogan, istakao je da Čukarički želi ceo plen.

Očekujemo pobedu i tri boda, uz maksimalan respekt ekipi iz Lazarevca. Na nama je da u meč uđemo kako treba i da pokušamo da dobijemo utakmicu bez stresa. Kad to kažem, mislim na prve dve pobede u drugom delu šampionata, trijumfovali smo protiv Spartaka i kragujevačkog Radničkog tek golovima u finišu susreta„, rekao je Rogan.

Mozzart Bet Superliga, 23. kolo

Četvrtak

Napredak – Radnički Niš 2:0 (0:0)

Voždovac – Mladost Lučani 1:1 (0:1)

Petak

Vojvodina – Radnik Surdulica 16.00 
Čukarički – Kolubara 18.00 

Subota

Javor – Crvena zvezda 14.00 
TSC – Spartak 16.00 
Novi Pazar – Mladost GAT 18.00

Nedelja

Partizan – Radnički 1923 16.30

LALATOVIĆ „UDARIO“ NA ZVEZDU: Da ne glasaju za Vidića? Pa, to je sramota kluba! (VIDEO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter