Izvor: Informer.rs
17.05.2023 u 15:19
0

RAT ZA NAPADAČA! Zvezda i Dinamo u trci za igrača od TRI MILIONA EVRA

Napadač Maribora Žan Vipotnik (21) na meti je Crvene zvezde i zagrebačkog Dinama, a na kraju sezone odlučiće gde želi da nastavi karijeru.

Navala za napadača Maribora sa svih strana, a najuporniji su Crvena zvezda i Dinamo. Fudbaler Maribora Žan Vipotnik (21) privukao je pažnju na sebe sjajnim partijama u tekućoj sezoni, pošto je na 37 mečeva dao 23 gola uz jednu asistenciju. Ima samo 21 godinu, od njega se tek mnogo očekuje, tako da nije ni čudo što ga žele klubovi iz Bundes lige, Lige 1, ali i iz okruženja. Maribor je zacepio cenu tri miliona evra i čeka ko će se upecati.

Prema igračevim rečima, imponuje mu interesovanje Crvene zvezde.

-Lepo je čuti da se takav klub za tebe zanima. Crvena zvezda će sledeće sezone igrati u Ligi šampiona, a to je zaista veliki klub koji je bio i prvak Evrope. Sve to ćemo uzeti u obzir i moj agent i ja ćemo doneti najbolju odluku za moju karijeru – poručio je Vipotnik.

U trku se uključio i zagrebački Dinamo, a Slovencu se sviđa što hrvatski klub daje šansu mladim igračima.

– Želim da odem u klub koji vidi nešto u meni i koji daje priliku mladim igračima. Dinamo je definitivno takav klub. Promenili su trenera, a Igor Bišćan je vodio hrvatsku mladu reprezentaciju. Naravno, još je rano za takve priče, a u obzir ću sigurno uzeti i kvalitet lige i kvalitet života u gradu u koji odlazim – zaključio je Vipotnik.

Crvena zvezda trenutno od napadača ima Aleksandra Pešića, a u planu joj je i da otkupi Marka Rakonjca koji je u klub došao na pozajmicu iz moskovske Lokomotive. Od mlađih snaga računa na Jovana Mijatovića. U planu je dovođenje još jednog špica koji bi odgovorio zahtevima u Ligi šampiona.

LIGA ŠAMPIONA: Pečat na finale stavio Lautaro! Sve je gotovo!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter