Izvor: informer.rs
10.03.2023 u 11:01
1

RONALDU SE SMRKLO! Revoltirano šutirao flašice dok je slušao sa tribina: MESI, MESI! (VIDEO)

Fudbaleri Al Nasra izgubili su u Džedi kao gosti od Al Itihada sa 1:0 u meču 20. kola šampionata u Saudijskoj Arabiji. Poraz je teško pao navijačima i igračima, ali deluje da ga je najteže podnela najveća zvezda tima, Kristijano Ronaldo.

Veliki derbi elitnog fudbalskog ranga u Saudijskoj Arabiji doneo je smenu na lidersakoj poziciji, pa se sada umesto Ronaldovog Al Nasra, sa vrha šepuri ekipa Al Itihada. Strelac pobedonosnog gola bio je Brazilac Romarinjo u 80. minutu, za erupciju oduševljenja pristalica njegovog kluba!

Kristijano Ronaldo je pred krcatim tribinama (oko 60.000 navijača je pratilo ovaj meč) bio nemoćan da pomogne svom timu, a na kraju susreta je „odlepio“ i morao da se isprazni zbog konstantnih provokacije sa tribina i povika „Mesi, Mesi“.

Slavni Portugalac je u jednom trenutku, izlazeći sa terena, u besu šutnuo flašice sa vodom koje su bile na travi. Saigrači su prišli da ga uteše, ali nije mogao da sakrije jedan od najboljih fudbalera svih vremena koliko je bio izrevoltiran.

Poraz Al Nasra je boleo još više igrače i navijače, jer ih je Al Itihad pretekao, pa će borba za titulu u ovom šampionatu bitigrčevita do samog kraja!

FALSIFIKOVAN datum rođenja: napadač Dortmunda MUKOKO ima 22, a ne 18 godina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RONALDU SE SMRKLO! Revoltirano šutirao flašice dok je slušao sa tribina: MESI, MESI! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter