Izvor: Sportal.rs
29.05.2023 u 17:06
0

SAD I ZVANIČNO! Zvezda u trećem šeširu na žrebu Lige šampiona! Evo ko sve ne može na „Marakanu“

Crvena zvezda će i zvanično biti u trećem šeširu na žrebu grupne faze Lige šampiona. Potvrdu ovoga sinoć je dao Real Sosijedad, koji se izborio za ulazak u elitno evropsko društvo, uz činjenicu da Viljareal ne može biti četvrti u La ligi, od čega je zavisila sudbina srpskog prvaka pred žreb 21. avgusta.

Zvezda će, dakle, biti u trećem šeširu zajedno sa Šahtjorom, Salcburgom, Milanom, Lacijom i zagrebačkim Dinamom (ako prođe kvalifikacije), samim tim crveno’beli neće moći da igraju protiv ovih klubova u grupi Lige šampiona.

A ko su onda potencijalni rivali? Evo i trenutnog sastava šešira, pa će žreb ukrstiti Zvezdu sa po jednim klubom iz prvog, drugog i četvrtog šešira.

Šeširi za Ligu šampiona

Prvi šešir: Mančester siti, Barselona, Napoli, Bajern, PSŽ, Benfika, Fejenord, pobednik Lige Evrope (Sevilja ili Roma)

Drugi šešir: Real Madrid, Mančester junajted, Inter, Dortmund, Atletiko Madrid, Lajpcig, Porto, Arsenal

Treći šešir: Milan, Lacio, Salcburg, Šahtjor, Braga, Rendžers, Crvena zvezda i kvalifikant (moguće Dinamo Zagreb)

Četvrti šešir: Lans, Union Berlin, Njukasl, Seltik, Real Sosijedad i tri ekipe iz kvalifikacija

Inače, postoji mogućnost da se ipak Inter nađe u prvom šeširu ako osvoji Ligu šampiona, u tom slučaju Fejenord bi se preselio u drugi šešir.

Žreb grupa Lige šampiona na programu je 21. avgusta.

BARAK OTKRIO ŠTA JE TRAŽIO TERZIĆU! Posao je zavisio od Đokovića!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter