Izvor: BSC HAPPY
23.03.2023 u 18:00
0

SADA I ZVANIČNO – KRKIĆ ZAVRŠIO FUDBALSKU KARIJERU! Dres zamenio ODELOM i otišao u PREDUZETNIKE!

Španski fudbaler Bojan Krkić objavio je danas na konferenciji za medije da se povlači iz profesionalnog bavljenja fudbalom.

Ostao je pre par dana Bojan Krkić bez ugovora nakon što je raskinuo saradnju sa japanskim Kobeom, bio je to jasan znak da se bliži kraj karijere, a danas je bivši španski reprezentativac to i potvrdio.

Krkić je na današnjoj konferenciji za medije objavio kraj svoje igračke karijere.

– Šta znači nositi grb Barselona na tvojim grudima? Hljade igrača bi želelo da igra za Barselonu,a mi već imamo mladiće koji su u prvom timu i moraju biti smireni i strpljivi. Trener koji mi je najviše značio bio je Frank Rajkard. Ne samo zato što mi je dozvolio da debitujem već i zato što sam kod njega imao kontinuitet – izjavio je Krkić.

Španski napadač je nastupao za Barselonu, Romu, Milan, Stouk, Ajaks, Majnc, Alaves, Montreal i Visel.

On je pre nekoliko dana objavio i da je sa svojih dugogodišnjim saigračem Andresom Inijestom pokrenuo privatni biznis. Naime, nekadašnja velika nada Barselone osnovala je fabriku koja proizvodi bicikle za specijalnu namenu

Reč je o posebnim biciklima za brdske trke i staze. Pomenuti dvojac je nedavno počeo da se bavi ovim biznisom i trenutno na stanju imaju samo jedan model ovog bicikla, koji vredi više od 7.000 evra.

„Ko ste vi da pretite, psujete, izvrćete uši nekom?“: Ljajić oštar prema huliganima koji su napali Kljajića

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter