Izvor: Arenasport.com
21.03.2023 u 14:37
0

Sada je i zvanično: Sevilja smenila Sampaolija

Ono što se danima već najavljivalo u Španiji, danas je dobilo zvaničnu potrvdu - Horhe Sampaoli više nije trener fudbalera Sevilje.

Ovu vest na svojim profilima na društvenim mrežama saopštio je klub iz Anadaluzije koji se zahvalio dosadašnjem šefu stručnog štaba na posvećenosti i svemu onome što je uradio za ekipu.

„Posle serije loših rezultata zboh kojih je tim došao u situaciju da se bori za opstanak u La Ligi odlučili smo da se rastanemo sa sadašnjim trenerom. Želimo da se zahvalimo Horheu na svemu što je uradio za nas, a mi ćemo u što skorijem periodu pokušati da angažujemo novog stručnjaka“, stoji u saopštenju Andalužana.

Kako sa da stvari stoje najozbiljniji kandidat da zameni dosadašnjeg trenera je Hoze Luisa Mendilibara, sa kojim je direktor Sevilje Ramon Monći već započeo razgovore i koji će po svemu sudeći već danas od 18.00 časova voditi trening ekipe.

Sevilja trenutno, nakon 26. odigranih kola zauzima 14. mesto na tabeli sa 28 kola, samo dva više od Valensije koja se nalazi u zoni ispadanja.

Erling Haland ne igra za Norvešku protiv Španije i Gruzije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter