Izvor: Arenasport.rs
05.03.2023 u 21:33
1

Salah najbolji strelac u istoriji Liverpula: „Rekord ću proslaviti uz čaj sa porodicom“

Liverpul je danas na Enfildu deklasirao Mančester junajted sa 7:0 (1:0) i tako mu naneo najteži poraz od 1985. godine kada je bilo 7:1 u korist "redsa". Igrač utakmice bio je Mohamed Salah, Egipćanin koji je postigao dva pogotka i zauvek ušao u istoriju engleskog kluba.

On je Davida de Heu najpre savladao 66. pa u 83. minutu i na taj način prestigao dosadašnjeg najboljeg strelac kluba, Robija Faulera. Slavni Englez je u Premijer ligi za Liverpul postigao 128 golova, dok je Salah danas upisao 129.

„To je veoma posebno. Taj podatak mi je bio u mislima od kada sam došao ovde. Posle moje prve sezone uvek sam jurio taj rekord. Doći do njega danas, u ovakvoj pobedi nad Junajtedom, bilo je neverovatno. Idem kući da proslavim sa svojom porodicom i popijem čaj od kamilice“, istakao je Egipćanin, a potom prokomentarisao samu utakmicu:

„Veoma je posebno pobediti utakmicu sa takvim rezultatom. U isto vreme, ne želim da u sledeću utakmicu uđemo sa previše samopouzdanja. Samo treba da ostanemo skromni, da igramo i pobeđujemo, jer nismo u poziciji na kojoj želimo da budemo. Nadamo se da je ovo dobar podsticaj koji će nam pomoći da nastavimo da pobeđujemo“, podvukao je Salah.

Podsetimo, Liverpul je trenutno na petoj pozicji u Premijer ligi, a u narednom kolu će gostovati Bornmutu.

LIVERPUL – MANČESTER JUNAJTED Au, au, au – 7:0! Ljudi moji, da li je to moguće!?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Salah najbolji strelac u istoriji Liverpula: „Rekord ću proslaviti uz čaj sa porodicom“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter