Izvor: Tanjug
08.12.2022 u 16:52
0

Selektor Hrvatske pozvao na oprez pred četvrtfinale Mundijala: „Brazil je najbolja, najbrža, najenergičnija ekipa na ovom SP, opasnost dolazi sa svih strana“

Igramo protiv najvećeg favorita na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali smo spremni za meč protiv Brazila, izjavio je selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić.

Hrvatska će se sutra sastati sa Brazilom u četvrtfinalu Mundijala u Kataru. Hrvatska će po treći put igrati u četvrtfinalu Mundijala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Napravili smo veliki uspeh ulaskom u četvrtfinale SP. Igramo protiv najvećeg favorita, spremni smo, trudićemo se, čeka nas teška utakmica, a Brazil je favorit“, rekao je Dalić na konferenciji za novinare.

Hrvatska je pre četiri godine na SP u Rusiji osvojila drugo mesto, pošto je u finalu poražena od Francuske 4:2.

„Možda će ovo da bude za nas najzahtevnija utakmica. Došla je možda prerano, ali nekada te žreb pomazi, a nekada ne. Mislim da je Hrvatska jedina od malih zemalja, koja je nakon uspeha na jednom SP, to ponovila i na drugom. To je sjajno, ali nećemo i ne želimo tu da stanemo. Pokušaćemo da pobedimo Brazil“, dodao je selektor Hrvatske.

On je ponovio da je Brazil najbolji tim na Mundijalu u Kataru. „Brazil je najbolja, najbrža, najenergičnija ekipa na ovom SP, opasnost dolazi sa svih strana. Moramo da budemo oprezni, koriste sve šablone“, naveo je Dalić.

RONALDO POSLAO SNAŽNU PORUKU „Spoljne sile ne mogu da nas slome. Mi smo suviše hrabra nacija da bi nas uplašio bilo koji protivnik!“

Selektor Hrvatske je istakao da je sa stručnim štabom analizirao sve mečeve Brazila u Kataru, a posebno duel sa Srbijom.

„Gledali smo tu utakmicu, Srbija je igrala odlično 60 minuta i dobro je parirala, dobro se otvarala. Upala je u zamku i postala nervozna kada su došle situacije, koje im nisu išle u korist. Srbija je posle gola Brazila pala i ušla je u njihov ritam. Ne smemo da upadnemo u nervozu, moramo da budemo disciplinovani, vratimo se u formaciju i čuvamo loptu“, poručio je Dalić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter