Izvor: Tanjug
13.12.2022 u 22:49
0

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić nakon poraza od Argentine na Mundijalu u Kataru: „Nama ostaje da podignemo glave i na pravi način odigramo utakmicu za treće mesto“

„Čestitam Argentini, ovo je bila zaslužena njihova pobeda. Nama ostaje da podignemo glave i na pravi način odigramo utakmicu za treće mesto, izjavio je selektor Hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić nakon poraza u polufinalu Mundijala u Kataru (3:0).

„Nemam šta da zamerim svojim igračima. Imali smo kontrolu tridesetak minuta, čuvali smo posed, ali onda se dogodila jedna kontra, pa penal. Onda primimo i drugi pogodak iz kontranapada, nakon nekakvih odbijenih lopti. Ali, nekad imaš sreće, nekad je nemaš. Nećemo sad kukati nakon svega, moramo se spremiti za utakmicu za treće mesto“, rekao je Dalić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Imali smo dobru situaciju u prvom poluvremenu. Stvarali smo i pripremali, ali nismo bili konkretni na kraju. To je ono što nam se ponavlja, nemamo klasičnog napadača, nekoga ko će „probiti“, dodao je on.

ARGENTINA U FINALU MUNDIJALA Mesi sa bele tačke ispisao istoriju, Alvarez sa dva gola prekinuo san Hrvata – 3:0 (2:0)! (FOTO)

„Sve znamo šta je bilo dobro, a šta nije. Da nam je neko ponudio ovaj rezultat pre početka prvenstva sigurno bismo svi prihvatili. U nastavku smo hteli dobiti brzinu i dubinu preko Oršića, Perišić je otišao na levi bok, a pokušali smo postati i okomiti ulaskom Vlašića. Ali, teško je vratiti se nakon 0:2, pa smo primili i treći gol. Nemam šta previše dodati, zasluženo smo poraženi i Argentina ide dalje“, zaključio je Dalić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter