Izvor: alo.rs
19.05.2023 u 18:27
0

SJAJNA AKCIJA CRVENO-BELIH: Dođi na proslavu titule, kupi barjak i budi human

Proslava šeste uzasopne titule Crvene zvezde, koja će se održati 28. maja u meču protiv Novog Pazara, imaće humanitarni karakter pošto će deo sredstava od prodaje u klupskoj prodavnici biti uplaćen za infuzore na dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde 28. maja proslavljaju titulu šampiona Srbije utakmicom protiv Novog Pazara. To će, ujedno, biti i poslednji takmičarski meč crveno-belih ove sezone.

ZVEZDINO DETE SA DRUGE PLANETE! Brutalna partija Topića, ubacio 39 poena, ali je Real slavio!

Klub iz Ljutice Bogdana odlučio je da pokrene sjajnu akciju. Navijači koji kupe barjak prad utakmicu po ceni od 500 dinara, tim sredstvima će direktno pomoći kupovini infuzora na dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

– Pozivamo sve navijače Crvene zvezde da obezbede svoj barjak, kako bi bili deo proslave šeste uzastopne titule u režiji našeg kluba. Barjaci koji će se prodavati po ceni od 500 dinara, izrađeni su po motivima našeg kluba i uvereni smo da predstavljaju neizostavan rekvizit svakog zvezdaša u ličnoj kolekciji. Naš klub inspirisan šampionskom fotografijom iz sezone 1976/77, želi da ponovo, kao i prošle godine, napravi ambijent za pamćenje.

Barjaci se prodaju u Red star Šopu sve do 28. maja kada će se odigrati utakmica, a tada će se na prilazima ka stadionu postaviti Zvezdini punktovi gde će svi moći da kupe barjak, budu humani i učestvuju u sjajnoj koreografiji koja nas čeka. Ujedno, biće to prilika da se na najbolji mogući način proslavi 34. titula, a nadamo se, i treća uzastopna dupla kruna, što će ovu generaciju učiniti veličanstvenom.

Podsećamo sve zvezdaše da je ulaz besplatan i vidimo se na Marakani – piše u pozivu Zvezde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter