Izvor: Informer.rs
04.03.2023 u 09:50
0

SKANDAL U HRVATSKOJ! JE**M VAM MATER LOPOVSKU! Nikada viđen crveni karton na ovim prostorima! Igrač pobesneo pa… (VIDEO)

Hrvatski fudbaler Ante Erceg nikada neće zaboraviti meč u kojem je isključen zbog nesvakidnjeg poteza. Njegova Istra je poražena od Rijeke (0:2), a o njemu bruji cela zemlja.

Fudbaler Istre Ante Erceg je isključen zbog drugog žutog kartona u 90. minutu, ali kazna koja mu sleduje će biti gotovo sigurno drakonska! Sa razlogom.

Kako kažu navijači u Hrvatskoj, Erceg je dobio „najluđi crveni karton u istoriji HNL-a“, a ceo region bruji o njegovom potezu! On je u završnici utakmice dobio drugi žuti karton zbog jednog faula, a potom je sudiji oteo papirić na kojem je zapisivao igračime, počeo da ga gazi, cepa i na kraju je završio na zemlji! 

I to nije bilo sve! Bacio je dres i počeo divlja pored klupe, a teren je napustio tek nakon što su ga ljudi iz redova Istre umirili!

U izveštaju arbitra se navodi sledeće:

– Nakon što mu je dodeljen drugi žuti karton, i zatim crveni, igrač je oteo sudiji iz ruke papirić za pisanje i vređao rečima: ‘Je**m vam majku sto puta lopovsku’. Nakon toga skida dres, baca ga na pod i nastavlja vređanje sudije prilikom izlaska sa terena. Nakon utakmice je prišao sudiji i vređao ga rečima: ‘Je**m vam mater lopovsku’, ali i drugim pogrdnim izrazima,

Kako tvrde hrvatski mediji njemu sledi kazna od najmanje dve ili tri utakmice, dok bi na to mogao da bude kažnjen i do deset mečeva pauze, ali i zabranom igranja do pet meseci.

BEZ NEJMARA NA BAJERN! Veliki udarac za PSŽ pred revanš!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter