Izvor: Sportklub.rs
11.03.2023 u 18:02
1

ŠOK U PREMIJER LIGI As Sitija mrtav pijan vitlao polnim organom usred kluba i dodirivao devojke, preti mu DVE GODINE ZATVORA (FOTO)

Kajl Voker, jedan od najpouzdanijih fudbalera Mančester sitija napravio je veliki skandal prošle nedelje u jednom noćnom klubu.

Ceo incident odigrao se u jednom baru u Mančesteru prošle nedelje, nakon velike pobede Sitija nad Njukaslom. Gosti lokala tvrde da su Voker i njegovo društvo došli nešto posle 17 sati, a da je bek Sitija bio vidno pijan.

Ubrzo je skinuo pantalone i jednoj od devojaka iz bara pokazivao polni organ. Nakon toga ju je dodirivao protiv njene volje, uhvatio za grudi, a njegovo ponašanje snimile su nadzorne kamere.

„The Sun“ je došao u posed snimaka i objavio priču. Pokušali su i da dođu do Vokerove supruge Eni Kilner, ali ona nije želela da govori za medije. „The Sun“ je objavio da je Voker nekoliko puta svukao pantalone, zbog čega su devojke vrištale, a nakon toga je Voker navodno prišao do njih i pozdravio ih.

Identitet devojaka sa snimka je poznat policiji, ali nije objavljen u javnosti. Još se ne zna da li su žrtve podigle tužbu protiv bahatog fudbalera Sitija.

SKANDAL VEKA TRESE ŠPANIJU! Podignuta optužnica protiv Barse, REAGOVAO I REAL! Kataloncima preti SUDBINA JUVENTUSA!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠOK U PREMIJER LIGI As Sitija mrtav pijan vitlao polnim organom usred kluba i dodirivao devojke, preti mu DVE GODINE ZATVORA (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter