Izvor: Arenasport.com
31.03.2023 u 18:29
0

Spektakl na „Čika Dači“: Radnički slavi stoti rođendan, protiv Spartaka u retro dresovima

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca, u sklopu jubileja 100 godina od osnivanja, dočekaće sutra od 14 sati Spartak u retro dresovima sa prvim grbom kluba, a za navijače su pripremljeni i posebni pokloni.

Kako je saopšteno, na inicijativu direktora Igora Konatara, koju su podržali privrednici i prijatelji kluba, biće napravljen pravi spektakl, uz želju da se upiše i treća uzastopna pobeda i napravi još jedan korak prema plej-ofu.

„Ovo je samo jedna akcija u nizu, da pokažemo da smo drugačiji, da radimo na društvenoj aktivnosti. Uključujemo decu iz opštine Kragujevac, a ne zaboravljamo naše navijače i starije sugrađane. Pred nama je zajednička bitka za plej-of“, izjavio je Konatar.

Gosti kluba biće više hiljada dece i penzionera, a biće podeljeno 100 lopti, 2.000 majica i 5.000 kačketa.
Deca iz osnovnih škola širom kragujevačke opštine, pogotovo oni iz okolnih sela, na utakmicu će moći da dođu brendiranim autobusom Radničkog.

Takođe, svako ko kupi ulaznicu za meč protiv Spartaka od 300 dinara moći će da gleda i naredni duel, protiv imenjaka iz Niša.

EVO DA LI ZVEZDA KRADE POJAČANJE PARTIZANU! Bahar sklopio PAKLEN PLAN za prelazni rok!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter