Izvor: BSC HAPPY
22.03.2023 u 11:47
0

STOJKOVIĆ KRADE fudbalera Švajcarcima! Ko će obući dres Srbije? (VIDEO)

Darian Maleš je fudbaler na koga je selektor Dragan Stojković mislio, kada je pre nekoliko dana na početku priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo govorio o igračima koje želi u dresu "orlova".

Selektor Dragan Stojković je upitan o fudbalerima koje prati za seniorski tim. Počeo je da priča, pa onda pogledao u spisak koji je poneo sa sobom, ali nije želeo da kaže o kom fudbaleru se konkretno radi.

Kako prenosi Kurir reč je o Darianu Malešu, koji je rođen 3. maja 2001. u Lucernu, ali je poreklom iz Republike Srpske. To mu omogućava da obuče dres „orlova“, kao što su uradili Stefan Mitrović, Lazar Samardžić, Vladan Kovačević…

Prošao je sve mlađe reprezrentativne kategorije Švajcarske, 11 puta je bio mladi reprezentativac. Do A tima još nije stigao, a očigledno su selektor Stojković i ljudi iz FSS-a reagovali pre nego što bude kasno. Pomenuti izvor navodi da je direktor reprezentacije Stevan Stojanović skautirao Maleša, da bi posle njegovih sugestija selektor Stojković dao zeleno svetlo.

 Ima još nekoliko igrača, ali ne mogu da vam kažem o kojima se radi, ali pratimo ih. Mislim da… Na spisku je taj fudbaler, da ne pričam gluposti, nego ono što je istina i videćemo kakve su šanse, ali radi se o kvalitetnom igraču – rekao je Piksi pre nekoliko dana.

Darian Maleš posle Lucerna je prešao u Inter septembra 2020. za 2.500.000 evra, a „neroazuri“ su ga slali na pozajmice Đenovi i Bazelu, gde je i sad.

Srbija u petak počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a u Beogradu će igrati sa Litvanijom, dok će se tri dana kasnije sastati sa Crnom Gorom u Podgorici. Pored Srbije, Litvanije i Crne Gore u grupi G kvalifikacija za EP 2024. nalaze se još Mađarska i Bugarska.

 

Real nezadovoljan suđenjem na „El klasiku“: Igrali smo protiv dvanaestorice!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter