Izvor: Telegraf.rs
09.04.2022 u 22:43
0

„Svi su morali da osude i bombardovanje Srbije“: Navijači Olimpijakosa bojkotuju humanitarni meč sa Šahtjorom

Tvrde da ne žele da se mešaju u političke igre

Veoma težak period je iza, ali i ispred klubova iz Ukrajine. Oni nisu odigrali profesionalni meč još od početka sukoba na istoku Evrope, pošto je liga u prekidu. Ipak, Dinamo iz Kijeva i Šahtjor iz Donjecka planiraju da u narednim mesecima igraju prijateljske utakmice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tako je za večeras zakazan humanitarni duel između Šahtjora i grčkog Olimpijakosa. Igraće se na „Kariaskakiju“, ali bez prisustva najokorelijih pristalica tima iz Grčke. Grupa „Gejt 7“ koja ima bratske odnose sa Delijama, izdala je zvanično saopštenje na Fejsbuku, objasnivši da ne želi da igra političke igre.

ZVEZDA IZVIŽDANA U KAUNASU Igrači crveno-belih odbili da drže ukrajinsku zastavu! (VIDEO)

Oni su se podsetili i NATO bombardovanja SR Jugoslavije iz 1999. godine.

– Povodom današnje prijateljske utakmice naš stav je jasan. Ne želimo da se kao najveća navijčka grupa u Grčkoj mešamo u političke igre koje za posledicu imaju stradanja civila i nevinih žrtava. Ovo je rat koji je počeo 2014. godine. Nije bitno da li Amerika ili Rusija vode takve ratove. Kao što mi osuđujemo rat u Ukrajini, tako su svi morali da osude bombaradovanje Srbije 1999. godine. Podsećamo i gospodina Zeleneskog, predsednika Ukrajine, da u Evropi postoji država koja je okupirana 48 godina. To je Kipar. Još jednom želimo da istaknemo da smo za mir, ali da ne želimo politiku na našim tribinama – piše u saopštenju navijača Olimpijakosa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter